FEEST

Beste mensen,

30 mei 1991 kwam Dominique in Bunde ter wereld. Natuurlijk was hij volgens mij de mooiste en liefste baby van de wereld. Ok…… elke moeder zegt dat van haar kind, maar bij mij was het echt waar!

Vervolgens zijn we 21 jaar later en is de snoezige baby veranderd in een volwassen leuke vent. Ongelooflijk en alweer zeer cliché: "Wat is de tijd omgevlogen!" De ene dag duw je de kinderwagen voort en jaren later rijdt je zoon helemaal alleen met de auto van Nederland naar Frankrijk. Zo maak je een levensloop mee van baby tot volwassenheid. Elke keer weer een hele stap. Van luierbaby naar peuter, die enkele uren per week naar de peuterspeelzaal gaat; vervolgens als kleuter naar de kleuterschool, gevolgd door het al meer serieuze studieleven, naar de basisschool en dan naar de middelbare school. Steeds een stukje meer loslaten. En plotseling verdient hij dan zijn eigen centjes, heeft een leuke vriendin en zet zijn stap naar weer een volgende fase in zijn leven. Hoe trots kan een moeder zijn?!

De 21e verjaardag is dan ook een belangrijke mijlpaal die we graag uitgebreid willen vieren. We zouden het heel erg leuk vinden als jij daarbij aanwezig bent. Zondag 17 juni om ongeveer 15.00 uur start het feest.

KLIK DE KNOPPEN BOVENAAN VOOR ALLE OVERIGE INFO!

Een leuke tip: Schrijf iets voor Dominique in het gastenboek.

Deze website is voor degenen die zijn uitgenodigd voor het 21e verjaardagsfeest van Dominique Curfs.
Het feest vindt plaats zondag 17 juni 2012, vanaf 15:00h bij Stella en Huub thuis in Zoelen.