L’ Art de Vivre

plekIn het groene hart van Frankrijk, de Limousin, ligt in een prachtige authentieke omgeving “L’Art de Vivre”. Dit voormalige hotel bevindt zich in het centrum van het dorpje Treignac.
Faciliteiten

De bloemrijke tuin met diverse terrassen nodigen uit tot relaxen. Kom helemaal tot rust in de sauna (te huur tegen vriendelijke prijs) en verfris uzelf door een duik te nemen in ons zwembad.

Chambres d’Hôtes / Bed & Breakfast

Het voormalige “Hotel de France” is prachtig gerestaureerd en heeft de charme van de oude glorie weten te behouden. Vandaag heeft het plaats gemaakt voor een gezellig “chambres d’hôtes” .
Oude hotelkamers zijn samengevoegd zodat er ruimere kamers zijn ontstaan. De kamers ademen sfeer en gezelligheid, hebben ieder een eigen thema en zijn met veel gevoel voor interieur en decoratie ingericht.

Vakantiewoning

De voormalige dépendance van het hotel is omgetoverd tot een comfortabele en mooie vakantiewoning voor 6 tot 8 personen. Drie slaapkamers, een badkamer, een luxe keuken, een salon en een buitenterras geven u uw eigen privacy en tevens heeft u de luxe bij ons te ontbijten of gebruik te maken van de “table d’hôtes”.

“Bienvenue”

De kunst van leven door te onthaasten, actief of gewoon lekker door te “lanterfanten”. Naast het heerlijk relaxen met bijvoorbeeld een goed boek zijn er veel mogelijkheden op sportief, cultureel en culinair gebied.

Kortom

voordeur“Bienvenue” om te genieten van een welverdiende vakantie!