Gite


“Joie de Vivre”
Als u de sleutel in het slot van uw vakantiewoning heeft omgedraaid, hopen wij u de echte Franse “Joie de Vivre” te laten beleven. De “Joie de Vivre”, oftewel levensvreugde, die wij hier in Treignac hebben gevonden.

U bevindt zich in de dépendance van het voormalige “Hotel de France”. Vroeger waren hier enkele kamers met bad. De andere kamers konden gebruik maken van een badhuisje aan de rand van de tuin.
Na een grondige renovatie is deze dépendance nu een gerieflijke vakantiewoning voor 6 tot 8 personen. U beschikt over een mooie luxe keuken met keramische plaat en oven, magnetron, ijskast, vaatwasser, koffiezetapparaat en natuurlijk servies, glaswerk, bestek, diverse pannen en schalen.
De aangrenzende salon/eetkamer is gezellig ingericht. Er is een zithoek met twee leren banken, een eethoek, een cd-installatie en televisie met dvd-speler.  U kunt diverse dvd’s van ons lenen. Wij hebben meerdere genres. Van spannende thrillers, komedies tot kinderfilms.
Er zijn 3 slaapkamers.
De eerste slaapkamer beschikt over een 2-persoonsbed.
De tweede slaapkamer beschikt over een 2-persoonsbed plus een 1-persoonsbed.
De derde slaapkamer beschikt over een 1-persoonsbed plus een stapelbed.
De badkamer heeft een douche, toilet, wasmeubel met opbergmogelijkheden en een extra kast. Zo heeft ieder zijn eigen plekje om zijn/haar spullen op te bergen.
Buiten is er een terras om lekker te ontbijten, lunchen, dineren of te relaxen.
Natuurlijk kunt u ook van de gezamenlijke tuin en het zwembad gebruik maken. De sauna kan op reservering worden gehuurd.
Voor een héle relaxte vakantie kunt u ervoor kiezen bij ons te ontbijten en gebruik te maken van de “table d’hôtes”. ’s Morgens opstaan en lekker aanschuiven voor een uitgebreid ontbijt en ’s avonds genieten van een 4-gangenmenu.
“Joie de Vivre”, dus ook vrijheid blijheid! U reserveert wanneer u wilt en op andere dagen maakt u gebruik van uw keuken of gaat u misschien lekker uit eten.

Overige informatie:
De bedden zijn bij aankomst opgemaakt.
Huisdieren zijn niet toegestaan.
Gas en water inbegrepen.
Van oktober t/m mei exclusief verwarmingskosten/elektriciteit.
Aankomst zaterdag tussen 16.00 en 19.00 uur
Vertrek zaterdag voor 10.00 uur

De vakantiewoning moet veegschoon worden opgeleverd. Het schoonmaken doen we zelf,  zodat zowel u, als de mensen na u, altijd volgens onze normen de vakantiewoning kunnen betrekken.
De waarborgsom wordt na eventuele verrekening binnen 10 dagen na vertrek terug betaald. De reservering is definitief na ontvangst van 30% van de totale huurprijs. Op de dag van aankomst dient het resterende bedrag en de borgsom betaald te worden.

Joie de Vivre Prijzen
mei tot 16 juni 2012 Week € 775,00
16 juni tot 1 september 2012 Week € 1075,00
Borg € 250,00
Linnenpakket Per persoon per week € 12,50
Kinderbedje incl. bedlinnen Week € 48,00
Schoonmaakkosten € 50,00
Toeristenbelasting Per persoon per nacht € 0,50
Ontbijt Per persoon € 8,50
4 gangen menu Per persoon € 25,00

Art de vivre (39)

Reserveren, klik hier